İş ve Kurs

TEKSTİL ELEMANLARI

Triko

Dün yayına girdi | 43 Kez Görüntülendi
GENEL NİTELİKLER

İstanbul Bahçelievler'de bulunan triko atölyemizde çalışmak üzere, Remayözcüler,  Remayözde kol ve yaka takabilecek elemanlar, Ortacılar, Singerciler arıyoruz. Güneşli, Bağcılar, Soğanlı, Yenibosna, Bahçelievler bölgelerine servisimiz vardır. Sosyal olanaklar mevcuttur.

CİNSİYET VE YAŞ ARALIĞI

Bayan/Bay


EKLENME TARİHİ

Dün yayına girdi 2025-10-27T21:39:00

İŞVEREN BİLGİLERİ
FİRMA ADI: Triko
BÖLGE: İstanbul
BU İLANA NASIL BAŞVURU YAPILIR ?

Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT

DEĞERLİ İŞ ARAYAN

İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

İŞKUR'A KAYIT ÖNEMLİDİR

Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ