İş ve Kurs

SEKRETER

Atlas Reklam

AKTİF İŞ İLANI | 221 Kez Görüntülendi
GENEL NİTELİKLER

Levent'te bulunan işyerimizde telefonlara bakacak, çay-kahve servisi yapacak, dosya düzenleyecek 25-35 yaşları arasında kadın sekreter aranıyor.
Çalışma saatleri 09.00-18.00 arasıdır. Cumartesi-Pazar günleri tatildir.
İlgilenenlerin ilandaki cep telefonu numarasından Kerem Bey'e CV atmaları rica olunur.


EKLENME TARİHİ

AKTİF İŞ İLANI 2026-01-07T21:18:00

İŞVEREN BİLGİLERİ
FİRMA ADI: Atlas Reklam
BÖLGE: İstanbul
BU İLANA NASIL BAŞVURU YAPILIR ?

Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT

DEĞERLİ İŞ ARAYAN

İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

İŞKUR'A KAYIT ÖNEMLİDİR

Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ