SEVAL GIDA Şirketinde Plasiyer Şoför Arıyoruz
İstanbul Bölge Satış Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere,
• Anadolu yakasında sıcak satış deneyimi bulunan,
• En az ilköğretim mezunu,
• En az 3 yıl aktif sürüş deneyimine sahip olmak.
B sınıfı oto ehliyetli, aktif araç kullanan, SRC ve psikoteknik belgeleri bulunan,
• Anadolu yakasını bilen,
•Anadolu Yakasında ikamet eden
'Plasiyer Şoför' alınacaktır.
Sorumluluklar
• Belirlenen satış stratejileri doğrultusunda, firma ürünlerini düzenli olarak müşterilere tanıtmak ve satışını gerçekleştirmek.
• Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla sürekli iletişim halinde olmak ve müşteri ihtiyaçlarını analiz etmek.
• Satış sonrasında gerekli raporl
AKTİF İŞ İLANI 2025-05-29T08:43:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ