İş ve Kurs

ÖN MUHASEBE ELEMANI

Çaytaş İnşaat Granit Mermer

AKTİF İŞ İLANI | 100 Kez Görüntülendi
GENEL NİTELİKLER

ÇAYTAŞ İNŞAAT GRANİT MERMER şirketinde Ön Muhasebe Elemanı arıyoruz. İstanbul Anadolu şehrinin Pendik ilçesinde bulunan firmamızda, kadın çalışma arkadaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyoruz. Tam zamanlı bu pozisyonda, 18-40 yaş aralığında olan adayların başvurularını bekliyoruz.

Gereksinimler:
• Finansal süreçler hakkında temel bilgiye sahip olmak
• Detaylara dikkat eden ve titiz çalışabilen
• MS Office programlarına hakim
• İletişim becerileri güçlü

Sorumluluklar:
• Günlük muhasebe kayıtlarının düzenli olarak tutulması
• Faturaların işlenmesi ve kontrolü
• Müşteri ve tedarikçi hesaplarının takibi
• Gerektiğinde yönetimle finansal raporların paylaşılması

ÇAYTAŞ ailesine katılarak, d


EKLENME TARİHİ

AKTİF İŞ İLANI 2025-04-14T15:06:00

İŞVEREN BİLGİLERİ
FİRMA ADI: Çaytaş İnşaat Granit Mermer
BÖLGE: İstanbul
BU İLANA NASIL BAŞVURU YAPILIR ?

Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT

DEĞERLİ İŞ ARAYAN

İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

İŞKUR'A KAYIT ÖNEMLİDİR

Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ