Kırklareli – Lüleburgaz Hamitabat bölgesinde bulunan Arcadia Bağları içinde kurulu Bakucha Hotel & Spa Otelimizde Resepsiyon Görevlisi olarak çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun
En az 3 yıl tecrübeli,
İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip,
MS Office programlarına hakim,
Toplantı grup ve Organizasyonları konusunda deneyimli,
Güçlü iletişim becerilerine sahip, diksiyonu düzgün,
Öz disiplin sahibi,
Öğrenmeye ve yeniliklere açık,
Elektra programını iyi derecede kullanabilen veya Otel Önbüro programlarında deneyimli
Ön muhasebe ve ön büro uygulamalarını bilen.
Konaklama satış ve Misafir memnuniyet odaklı.
Lüleburgaz'da ikamet e
9 gün önce yayına girdi 2025-06-04T22:48:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ