2008 den bu yana Hatay-Arsuz da bulunan şirketimiz . 250-300 kişinin çalıştığı şirketimize. İnsan Kaynakları Md arıyoruz. Öncelikle işe alım -Takip sistemi ilE Puantaj -Sistemde kayıtlı ücret program kontrolu -İzin -vs. Personelin özlük dosyası icra dosyaları -İşkur ve çıraklık çalışması. Servis yemek gibi diğer idari konuları takip ve idare edecek İlgili konu ile ilgili Üniversite mezunu Arsuz-iskenderun da ikamet eden tercih sebebidir.
2 gün önce yayına girdi 2026-07-07T21:15:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ