İş ve Kurs

GAYRİMENKUL YÖNETİCİ ASİSTANI

Remax Cıty Cem Gayrimenkul

AKTİF İŞ İLANI | 74 Kez Görüntülendi
GENEL NİTELİKLER

İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy'deki merkez ofisimizde çalışacak, enerjik, prezentable, diksiyonu düzgün, telefonla etkileşim ve ikna kabiliyeti yüksek, sektörü öğrenmeye ve gelişime açık Gayrimenkul Yönetici Asistanı arıyoruz. Bu pozisyon, ilan sitelerinde sahibi tarafından çıkan ilanların aranarak ve takibinin düzenli yapılarak yeni portföylerin oluşturulmasını etkili bir şekilde yapabilmek, yöneticisinin günlük ve haftalık görüşme ve randevu programlarını oluşturmak gibi organizasyon ve çoklu görev yeteneklerine sahip olmayı gerektirir.

Görevler:

• Gayrimenkul ilan sitelerindeki sahibinden çıkan ilanları düzenli olarak arayarak ve takip ederek yeni portföyler oluşturabilmek ve bunları


EKLENME TARİHİ

AKTİF İŞ İLANI 2025-08-27T22:45:00

İŞVEREN BİLGİLERİ
FİRMA ADI: Remax Cıty Cem Gayrimenkul
BÖLGE: İstanbul
BU İLANA NASIL BAŞVURU YAPILIR ?

Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT

DEĞERLİ İŞ ARAYAN

İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

İŞKUR'A KAYIT ÖNEMLİDİR

Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ