Cevahir Hotel İstanbul Asia Maltepe Dragos'ta 2012'den beri hizmetine devam eden, İstanbul Anadolu yakasına hareket ve canlılık getiren otelimizde; Cevahir Hotel Asia vizyonuna katkı sağlamak isteyen, kurumsal değerlerimize bağlı, alanında kariyer hedefleyen ve aşağıdaki niteliklere uygun 'GARSON' aranmaktadır. Aynı pozisyonda minimum 3 yıl deneyimi olan,Otelcilik veya benzer sektörde deneyimi olan,İyi seviyede ingilizce bilen,İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri yüksek,Genel görüşüne ve kişisel hijyenine önem veren,Maksimum misafir memnuniyetine odaklı,İstanbul Maltepe'ye ulaşım sorunu olmayan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.
22 saat önce yayına girdi 2025-06-13T21:16:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ