100 Kişi kapasiteli işletmemize kahvaltıdaki ekmek,simit , poğaça , lavaş, börek gibi ürünleri çıkarabilecek yanı sıra. Gün içinde gelebilecek hamur işi siparişlerini ( lahmacun , pide gibi ürünleri ) karşılayabilecek hamurcu arkadaş arıyoruz.
7 gün önce yayına girdi 2026-06-05T07:44:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ