Point Hotel Barbaros otelimizde F&B departmanında Bar bölümünde Head Waiter ( Bar Şef Garson ) olarak görev alacak takım arkadaşı arıyoruz. En az lise veya Yüksekokul mezunu,Tercihen iyi derecede İngilizce konuşabilmek,4 veya 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışmış,Servis ve sunum bilgisi yüksek,Misafir memnuniyetine önem veren,Güler yüzlü olmak ve servis vermekten memnuniyet duymak,Ekip yönetimi ve liderlik beceleri yüksek,Takım çalışmasına uyumlu,Problem çözme ve iletişim yeteneği yüksek,Kişisel görünümüne özen göstermek,Vardiyalı sistemde çalışabilecek.
AKTİF İŞ İLANI 2025-10-11T12:17:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ