OKUL MÜDÜRÜ ARIYORUZ | ANKARA – ETİMESGUT
Ankara Etimesgut’ta bulunan özel eğitim anaokulumuzda görevlendirilmek üzere; liderlik becerileri güçlü, sorumluluk bilinci yüksek ve eğitim süreçlerini verimli şekilde yönetebilecek Okul Müdürü arıyoruz.
Aranan Nitelikler
Üniversitelerin öğretmenlik alanlarından mezun,
Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında en az 2 yıl deneyim sahibi,
İlgili mevzuat kapsamında okul müdürlüğü görevine atanma şartlarını taşıyan,
Ekip yönetimi, planlama ve organizasyon becerileri güçlü,
İş takibi konusunda titiz, çözüm ve sonuç odaklı,
Öğretmen, öğrenci ve veli iletişimini etkin şekilde yürütebilen,
Özel eğitim alanına ilgi duyan ve çocukların geli
10 gün önce yayına girdi 2026-10-17T19:37:00
Bu iş ilanına başvurmak için; İlanın yayınlandığı Özel İstihdam Bürosu resmi web sayfasını kullanın. İLAN SAYFASINA GİT
İş ve Kurs (isvekurs.com), Türkiye'deki 8 büyük iş ilanı sitesindeki ilanları bir arada sunan iş arama motorudur. Sitemizde gördüğünüz ilanlara başvuru yapabilmek için ilgili ilanın asıl yayınlandığı site üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
Sitemizde bulunmayan İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (iskur.gov.tr) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ